Storingen


9-2-2020 de morgendienst : Vandaag was de site kerkomroep.nl tot rond 10:20 niet bereikbaar. De kasjes bij de mensen thuis werkte nog wel. Dit was een algemene storing voor alle kerken die via kerkomroep.nl luisteren.

22-3-2020 de morgendienst was heel erg slecht bereikbaar via de computer en ook de kerktelefoonkasjes bij de mensen thuis hebben het niet allemaal gedaan. De oorzaak is de haperende diensten van de kerkomroep.nl die ivm de coronasituatie te maken hebben met capaciteitsproblemen.

Vanaf deze datum: 22-3-2020 info algemeen:

Zorg dat u 10 min. van te voren naar de dienst gaat luisteren. Dan heeft u de meeste kans toe gelaten te worden !

Omdat Nederland massaal naar alle kerktelefoonuitzendingen aan het luisteren is heeft zeker de kerkomroep.nl hier erg last van. Tot de coronamaatregelen weer voorbij zijn kunnen we problemen ervaren met de kerkomroep.nl site maar als extra maatregel sturen we nu elke week een 2de stream uit via YouTube. Dit is een extra mogelijkheid om de dienst te beluisteren.

We hopen dat deze periode snel voorbij is. Kijk vooral naar het advies wat wij geven voor het beluisteren van de dienst onder het menukopje Advies.

 

preekrooster

preekrooster

3de kwartaal van
het jaar 2020

Activiteiten

jul
18
za
09:30 Tuintjesmarkt
Tuintjesmarkt
jul 18 @ 09:30 – 14:30
Tuintjesmarkt
Tuintjesmarktzaterdag 18 juli Op deze dag wordt er in Stellendam door het hele dorp heen een “tuintjesmarkt” georganiseerd. U mag het ook een tuintjesmarkt noemen. Als kerk doen wij hieraan[...]