Storingen

30-8-2020 de morgendienst met de doop heeft helaas te maken gehad met een storing via youtube. De uitzending via de kerkomroep met alleen geluid is wel volledig uitgezonden. Via youtube begonnen de problemen na het toezingen van de ouders. Later in de dienst kwam het weer goed. Onze excuses. We krijgen binnenkort nieuwe apparatuur waarbij dit veel beter zal gaan.

2-8-2020 de morgendienst : vandaag was de site van de kerkomroep.nl zeer slecht bereikbaar. De kasjes bij de mensen thuis via de kerkomroep deden het wel goed. inloggen ging wel maar het geluid bleef vaak eindeloos laden. Geen problemen met YouTube – dit ging erg goed. Er wordt een klacht naar de kerkomroep gestuurd want wij kunnen hier zelf niets aan doen.

26-7-2020 de morgendienst : vandaag was de site van de kerkomroep.nl zeer slecht bereikbaar. De kasjes bij de mensen thuis via de kerkomroep deden het wel goed. inloggen ging wel maar het geluid bleef vaak eindeloos laden. Geen problemen met YouTube – dit ging erg goed.

22-3-2020 de morgendienst was heel erg slecht bereikbaar via de computer en ook de kerktelefoonkasjes bij de mensen thuis hebben het niet allemaal gedaan. De oorzaak is de haperende diensten van de kerkomroep.nl die ivm de coronasituatie te maken hebben met capaciteitsproblemen.

9-2-2020 de morgendienst : Vandaag was de site kerkomroep.nl tot rond 10:20 niet bereikbaar. De kasjes bij de mensen thuis werkte nog wel. Dit was een algemene storing voor alle kerken die via kerkomroep.nl luisteren.

info algemeen:

Tbv de kerkomroep.nl : zorg dat u 10 min. van te voren naar de dienst gaat luisteren. Dan heeft u de meeste kans toe gelaten te worden !

Omdat Nederland massaal naar alle kerktelefoonuitzendingen aan het luisteren is heeft zeker de kerkomroep.nl hier erg last van. Tot de coronamaatregelen weer voorbij zijn kunnen we problemen ervaren met de kerkomroep.nl site maar als extra maatregel sturen we nu elke week een 2de stream uit via YouTube. Dit is een extra mogelijkheid om de dienst te beluisteren maar ook te zien. Deze is nog steeds in ontwikkeling en we krijgen hier nog professionele apparatuur voor. Tot die tijd doen we het met onze eigen geleende spullen.

We hopen dat deze periode snel voorbij is. Kijk vooral naar het advies wat wij geven voor het beluisteren van de dienst onder het menukopje Advies.

preekrooster

4de kwartaal van
het jaar 2020

zo