Nieuws

 

 


Uitslaapdienst zondagochtend 30 juni

Zondagochtend 30 juni staat de jaarlijkse Uitslaapdienst weer gepland. Een dienst voor jongeren en ouderen die om 11 uur zal beginnen. Marijke Koers zal deze dienst voorgaan. Het thema is: ‘Vertel het goede nieuws’. Hoe vertel je aan niet gelovige vrienden of klasgenoten dat je christen bent? Praiseband eXalt zal deze dienst begeleiden met mooie liederen. Na de dienst zal er gelegenheid zijn voor koffie, thee, fris en wat lekkers om zo de dienst na te kunnen bespreken en elkaar te ontmoeten. Vergeet je wekker niet aan te passen deze zondag en tot dan! Groetjes, de Jeugdraad.


ROMMELMARKT, eerste zaterdag van september

De jaarlijkse rommelmarkt van onze kerk zal plaatsvinden op zaterdag 7 september. De opzet is gezien de positieve ervaring gelijk aan die van vorig jaar. Alle activiteiten zijn van 09.00 uur tot 14.00 uur in de tuin van de kerk en in het Forum. We rekenen erop dat op die dag velen de weg naar de rommel markt weten te vinden. Natuurlijk is er in de kramen een groot aanbod van leuke tweedehands spulletjes en is de container open. Daarnaast zijn er meerdere andere attracties, denk aan en enveloppen trekken, verkoop wenskaarten, grabbelton, eetgelegen heid, etc. Er wordt een gezellig terras (koffie, thee, limonade) ingericht èn het rad van avontuur zal z’n rondjes draaien. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor hen komt een uitdagende kinderhoek. We hopen op een gezellige dag met veel mooie ontmoetingen, een heuse gemeente dag dus.


SAT / Chinese avond

Donderdag 20 juni is de laatste SAT van dit seizoen. We bestellen allerlei lekkers zodat we weer een gevarieerd buffet hebben. Na de maaltijd spelen we nog een paar rondjes bingo. U kunt zich opgeven via de lijst in de hal van de kerk of een mailtje of belletje naar Evelien (zie kerknieuws). Iedereen van harte uitgenodigd!
Team SAT Nellie, Ineke, Arja en Evelien.


BAKKERS GEZOCHT!

15 juni is er weer een tuintjesmarkt in Stellendam, ook wij willen hier weer aan mee doen.
De container is open en er zal een terras zijn. Hiernaast zou het leuk zijn als mensen iets lekkers mee kunnen nemen voor thuis. Cake, koeken, boterkoek, koekjes, alles is welkom! Daarom bakkers gezocht doe je mee? Geef het dan door aan Evelien – zie het kerknieuws.


Verschijningsdatum KERKNIEUWS 897: vrijdag 7 juni Daarna Verschijningsdatum KERKNIEUWS 898: vrijdag 28 juni.