eXalt

Onze Praiseband heet: eXalt

De naam eXalt betekent loven en prijzen en dat is dan ook ons doel.

Praiseband eXalt is een band die God wil aanbidden, loven en prijzen. Dit doen wij met eigentijdse Nederlandse en Engelstalige praise-liederen van bijvoorbeeld Opwekking, Sela en Hillsong.

eXalt bestaat uit diverse muzikanten en zangers uit verschillende kerken en treedt op in uiteenlopende diensten van diverse kerken en instellingen.

eXalt levert graag een passende bijdrage aan een dienst of activiteit. De invulling van het programma stemmen wij graag samen af met de gemeente waar we te gast mogen zijn.

Voor meer informatie kunt u kontact opnemen met Trijntje Maliepaard

Tel. 0187-683104.  Zie ook de internet site :  eXalt

exalt 2

preekrooster