Reserveren-dienst

KERKDIENSTEN

Beste mensen,

De verlenging van de lockdown zal geen verrassing zijn geweest.
Het betekent dat we voorlopig tot 9 februari de diensten zonder bezoekers houden.
We hopen en bidden vooral dat het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames de komende tijd flink omlaag zal gaan waardoor er ook weer uitzicht komt om met elkaar naar de kerk te gaan.

Maar er is nog een verandering.
Als kerkenraad hebben we besloten het dringende advies van de PKN over te nemen door, ook nu tot zeker 9 februari, geen voorzangers in te zetten tijdens de diensten.
Dit betekent dat al de liederen voorlopig via YOU TUBE worden afgespeeld.
Het is weer even een stap terug maar zeker met de opkomst van de Britse variant is het niet anders.

Gods Zegen en Zijn nabijheid.

Voor na de lockdown kunt u weer reserveren

Voor alle zekerheid nog even de spelregels:

Op dit moment houd ik er nog rekening mee dat we maximaal 30 mensen mogen toelaten, maar het is mogelijk dat in de komende weken hier verandering in komt. We houden 1.5 meter afstand, dus niet meer dan 2 mensen gelijktijdig in de hal. Bij het binnengaan en verlaten van de kerkzaal dragen we een mondkapje, zo ook als we ons tijdens de dienst moeten verplaatsen. U kunt nog steeds de handen ontsmetten en mag met het hart meezingen. Ruimschoots op tijd krijgt u bericht naar welke diensten u kunt komen.

Vul onderstaande contactformulier in en deze wordt dan automatisch naar de scriba verstuurd.

Dit formulier geld ook voor vakantiegangers en gasten (niet-leden). deze mail wordt automatisch naar Adrie Bijl (scriba) verstuurd.

Preekrooster

1ste kwartaal van