Samen aan tafel

Let op ! afhankelijk van de huidige maatregelen tegen corona geld het volgende:

Wat doen we allemaal?

Dit idee is ontstaan, omdat het voor ouderen en alleen-staanden gezellig kan zijn om samen te eten, te bidden en bijbel te lezen en natuurlijk om ook op een ontspannen manier bij elkaar te zijn. In de wintermaanden is deze activiteit een maandelijks terugkerend evenement en wordt op een nader te bepalen donderdagavond van de maand gehouden (zie activiteitenscherm).

We beginnen om + 17.30 uur in het Forum bij de Gereformeerde Kerk (Kerkhoflaan 2 te Stellendam) met een aperitiefje, waarna we gezellig met elkaar een broodmaaltijd gebruiken. Iedere maand hebben we een ander bijgerecht en we proberen deze maaltijd iedere maand een andere aankleding te geven. Na de maaltijd zijn we nog een uurtje ontspannen bij elkaar. We drinken nog een kopje koffie / thee met elkaar. We nodigen soms  een spreker uit of iemand komt dia’s laten zien, we kijken met elkaar naar een video of doen met elkaar een spel of andere activiteit. Om ongeveer 20.00 uur sluiten we de avond af.

De aanwezigen mogen zelf bepalen, welke bijdrage zij geven om de onkosten van de maaltijden te dekken en voor de mensen, die daar behoefte aan hebben, bestaat er de mogelijkheid om opgehaald te worden met een auto.

Wie zijn uitgenodigd?

Niet alleen gemeenteleden maar ook anderen van buiten de gemeente (oudere echtparen of alleenstaanden) van ongeveer 55 jaar en ouder worden van harte uitgenodigd om eens bij een maaltijd aanwezig te zijn. U kunt gerust een keer komen kijken of u het gezellig vindt, schroomt u niet.

U kunt zich aanmelden via de lijst in de hal van de kerk, of bel
even met Nel van der Steen : 493029
Ook kunt u aangeven als u opgehaald wenst te worden.

Komen seizoen 2019

Rommelmarkt
sep 3 @ 09:00 – 15:30
Rommelmarkt